Værd at vide / Informationer

Informationer

Affaldsø

Langeland Forsyning A/S bliver færdige med at opstille affaldsøer i hele Stoense området og Helletofte den 13.marts 2019.

Langeland Forsyning A/S udleverer bioposer til alle husstandene, så de har noget at bruge til bioaffald fremover.
 
Langeland Forsyning A/S tømmer engang mere den 18/3-19, og den 25/3-19, hvor Langeland Forsyning A/S også tager sækkene af stativerne. Stativerne er ejerenes egne, som de kan bruge som der har lyst til eller til at aflevere på genbrugspladserne.
 
Affaldsøen på Helletofte Strand

Fra mandag den 1/4-19 kører Langeland Forsyning A/S ikke i området mere, hvorfor de gamle stativer ikke bliver tømt, men der kun bliver tømt fra de dertil indrettede affaldsøer.
 
Placering af affaldsøen på Helletofte Strand: Affaldsø
Sorteringsvejledning findes hér: Husorden for affald

50 års jubilæum

Grundejerforeningen Helletofte Strand kunne den 11. oktober 2017 fejre sit 50 års jubilæum.
Selve fejringen foregik i festligt lag den 29. juli 2017, hvor Helletoftesangen fik to ekstra vers tilføjet i anledning af jubilæet. Tak til Holger Lissner!

Helletoftesangen

I 2015 fik Grundejerforeningen Helletofte Strand sig helt egen sang - Helletoftesangen. Sangen er skrevet af vores egen salmedigter, Holger Lissner og er en rammende fortælling om livet på Helletofte Strand.
Sangen afsynges inden generalforsamlingen og til Sankt Hans. Tak for den meget dejlige sang til Holger.
Helletoftesangen blev opdateret i 2017 i forbindelse med foreningens 50 års jubilæum. Igen var det Holger Lissner, der stod for lidt småændringer og tilføjelsen af et par ekstra vers.
Grundejerforeningen Helletofte Strand 1967 - 2024 | Helletofte Strand, 5953 Tranekær